טבולה של כרובית ועדשים

מרכיבים:

  • 3 כוסות עדשי קוויאר שחורות (אפשר גם להשתמש בעדשים ירוקות/ חומות אבל לא בכתומות)
  • 3 כוסות של כרובית מגוררת לפרורים (בפומפייה או במעבד מזון)
  • צרור גדול של עלי רוקט חתוכים גס
  • ½ צרור תערובת עשבי תיבול לפי הטעם: פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בזיליקום
  • מיץ מלימון שלם
  • שמן זית
  • מלח

 

לקישוט:

אפשר להוסיף גרגרי רימון, חמוציות או שקדים פרוסים

 

אופן ההכנה:

  • מבשלים את העדשים בהרבה מים כרבע שעה עד לריכוך- מצב "אל דנטה" (אין צורך להשרות)
  • מעבירים למסננת ושוטפים בהרבה מים קרים, מסננים היטב
  • מאחדים בקערה את כל המרכיבים- עדשים, כרובית, רוקט ועשבי תיבול
  • מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח
  • מפזרים את הקישוטים הנבחרים

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם