מרכיבים:
- כרישה פרוסה דק
- 4-5 עלי קייל קצוצים דק
- צרור עלי מנגולד קצוצים דק
- 4-5 גבעולי סלרי קצוצים דק
- 4-5 שיני שום קצוצות דק
- שני ליטר ציר ירקות או ציר עוף
- כף תערובת תיבול איטלקית
- שמן זית
לקציצות העוף
- 300 גרם עוף טחון (אפשר גם לשלב עם הודו או בקר)
- ביצה
- כצי כוס פירורי לחם
- חצי כפית תערובת תיבול איטלקית
אופן ההכנה
- בסיר גדול מאדים בשמן זית את הכרישה השום והעלים
- כשמתרככים מוסיפים את ציר הירקות ותערובת התיבות האיטלקית וממליחים לפי הצורך
- מביאים לרתיחה
- כשהמרק רותח מנמיכים את האש ומוסיפים את קציצות העוף
- מבשלים כעשר דקות עד שהקציצות מוכנות
אפשר להוסיף חופן אטריות כוכבים זעירות למרק