ויניגרט בלסמי

מרכיביםי:

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/3 כוס חומץ בלסמי (אפשר לעשות תערובת של בלסמי לבן ורגיל)
  • 1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
  • 1 כפית בלסמי מצומצם (אפשר בטעמים כגון פטל, אוכמניות, תאנים..)
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • משקשקים היטב את כל המרכיבים בצנצנת או בכלי הנסגר טוב עד לקבלת מקרם אחיד וקרמי
  • טועמים ומוסיפים מלח/ מתיקות או חמיצות על פי הטעם

הערות:

  • ניתן לשמור את הרוטב בקירור עד שלושה ימים
  • בהכנת הרוטב על פי המידות לעיל מקבלים כ 250 מ"ל רוטב.
  • אם מכינים סלט עלים בכלי בנפח של 1 ליטר הכמות המומלצת היא 30 מ"ל רוטב (שתי כפות מלאות)

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם