דג בתרד

מרכיבים:

  • פילה דג לברק הליבוט בס דניס וכו'
  • בצל קצוץ
  • שלוש שיני שום חתוך לטבעות
  • 200 גרם תרד או צרור מנגולד
  • קישוא חתוך לטבעות דקות
  • גמבה
  • ארבע כפות גרגירי חומוס מבושל (אפשר משימורים)
  • מלח פלפל כורכום
  • מיץ מחצי לימון
  • כוס מים
  • כפית שמן זית

אופן ההכנה:

להפשיר את הדג אם הוא קפוא, לשטוף היטב, לפזר מלח גס ולהניח בצד.

לטגן את הבצל והשום, כשבצל נהיה שקוף להוסיף קישוא וגמבה, כשמתרככים להוסיף את התרד ולאדות עד שמתרכך. להוסיף את החומוס

להוסיף מיץ מחצי לימון תבלינים וכוס מים ולהביא לרתיחה.

לבדוק טעם ולשפר תיבול

לשטוף שוב את הדג היטב ולהניח על התבשיל, לכסות ולבשל דקות ספורות עד שמתבשל.

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם