בול אסייתי

מרכיבים:

  • אטריות אורז דקיקות מבושלות לאל דנטה (אפשר במגוון סוגים) או אטריות סובה
  • גזר – ג'וליאנים
  • מלפפון – בקוביות
  • אצות ואקמה מושרות ושטופות וסחוטות
  • אבוקדו פרוס
  • קוביות בטטה אנטיפסטי
  • אדממה (ללא תרמיל) מופשר
  • קוביות טופו מושרות ברוטב סויה או ברוטב טריאקי ומוקפצות שתי דקות על מחבת על מעט שמן
  • חביתה יפנית (אפשר פשוט לערבב ביצה עם כף סויה ולטגן כחביתה)

 

לרוטב:

אפשר גם לעשות ויניגרט אסייתי מגוון

או פשוט:

  • 2 כפות שמן זית או כל שמן אחר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפות מירין
  • חצי כפית ג'ינג'ר מגורד
  • קורט ווסאבי

 

לקישוט:

  • 1/2 – 1 פלפל אדום חריף פרוס
  • ג'ינג'ר כבוש
  • 2-1 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • אפונת וואסבי קצוצה או שומשום וואסבי
  • 2 כפות שומשום קלוי

 

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם