מרכיבים:
- אטריות אורז דקיקות מבושלות לאל דנטה (אפשר במגוון סוגים) או אטריות סובה
- גזר – ג'וליאנים
- מלפפון – בקוביות
- אצות ואקמה מושרות ושטופות וסחוטות
- אבוקדו פרוס
- קוביות בטטה אנטיפסטי
- אדממה (ללא תרמיל) מופשר
- קוביות טופו מושרות ברוטב סויה או ברוטב טריאקי ומוקפצות שתי דקות על מחבת על מעט שמן
- חביתה יפנית (אפשר פשוט לערבב ביצה עם כף סויה ולטגן כחביתה)
לרוטב:
אפשר גם לעשות ויניגרט אסייתי מגוון
או פשוט:
- 2 כפות שמן זית או כל שמן אחר
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות חומץ אורז
- 2 כפות מירין
- חצי כפית ג'ינג'ר מגורד
- קורט ווסאבי
לקישוט:
- 1/2 – 1 פלפל אדום חריף פרוס
- ג'ינג'ר כבוש
- 2-1 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- אפונת וואסבי קצוצה או שומשום וואסבי
- 2 כפות שומשום קלוי