בול איטלקי

מרכיבים:

  • פריקי  או בורגול (רק להשרות שעה במים חמים) או פסטה
  • שעועית לבנה – אפשר מקופסה
  • עלי בייבי או רוקט
  • מגוון ירקות אנטיפסטי
    קוביות בטטה / סלק / כרובית / שומר / בצל / פלפל בצבעים / קישוא
  • ארטישוק בגריל (קונים מוכן)
  • חזה עוף צלוי/ בולגרית 5% / מוצרלה

לרוטב:

  • כף שמן זית
  • שתי כפות חומץ בלסמי
  • מעט תערובת עשבי תיבול איטלקי או כפית פסטו
  • מלח

 לקישוט:

  • עגבניות מיובשות חתוכות דק או עגבניות שרי
  • נבטוטים
  • פסטו בזיליקום
  • בלסמי מצומצם

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם