בודהה בול בסיסי

בדף זה ריכזתי את אבני היסוד והעקרונות של בודהה בול הבסיסי וההנחיה העקרונית כיצד ליצור בול מאוזן.

אני ממליצה להתחיל עם בולים על פי אחד המתכונים הבאים: בול ישראלי / בול איטלקי / בול תאילנדי / בול אסייתי 

  • כוס פחמימה:
    קינואה / אורז / פריקי / בורגול / כוסמת / דוחן / אטריות שעועית / אטריות אורז (בצבעים) / אטריות סובה / גריסי פנינה / קינואה גזר / דוחן….
  • חצי כוס קטניה (אפשר מקופסה):
    שעועית/ חומוס/ עדשי קוויאר / עדשים ירוקות/ נבטוטים / אדממה
  • שתי כוסות עלים:
    חסה ערבית / חסה עגולה / עלי בייבי / רוקט / כרוב לבן או סגול / עשבי תיבול
  • כוס ירקות טריים:
    מלפפון / עגבנייה / פלפל בכל הצבעים / גזר / פטריות / כרובית / ברוקולי / בצל / אבוקדו / קולרבי / סלק / צנונית / אפונת שלג / שומר /בצל
  • כוס ירקות מבושלים:
    ירקות אנטיפסטי

    בטטה / קישוא / דלעת / בצל / שומר / פלפל / פטריות / ארטישוק / חציל….
  • ירקות קפואים שהופשרו:
    אפונה / שעועית ירוקה / תירס / אדממה
  • כוס חלבון (במקום או בנוסף לקטניה):
    חזה עוף צלוי / פרגית צלויה / סלמון בגריל / טונה / ביצה / טופו / פסטרמה / קציצות עוף
  • שתי כפות רוטב:
    ויניגרט בסיסי / ויניגרט אסייתי / טחינה / רוטב מיסו / שמן זית לימון
  • לקישוט:
    נבטוטים / נבטים / זרעי חמנייה / שומשום / בצל קצוץ / בוטנים / שקדים / פסטו / עשבי תיבול קצוצים

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם