מתכונים

מאז ומתמיד אהבתי בישול ,כילדה חרשתי את הספר הצהוב של רות סירקיס "ילדים מבשלים" וכנערה נהנתי לגלות את המטבח דרך "במטבח באהבה" וספרי הבישול האגדתיים של ישראל אהרוני פסקל פרץ ועוד רבים וטובים . המטבח אצלנו הוא החלק המרכזי בבית ובשנים האחרונות אני מקדישה זמן וחשיבה כדי להנגיש למטופלים שלי, את המטבח הבריא באופן קל ופשוט.

הנסיינים הראשוניים למתכונים הם תמיד בני משפחתי, חלקם כבר בשלנים בזכות עצמם.

במהלך השנים בהם אני עוסקת בתחום הרפואה המשלימה עבר המטבח הביתי שלי שנו שינוי ולאט לאט יצאו המוצרים המעובדים צבעי המאכל החומרים המשמרים התוספים המלאכותיים הסוכרים הלבנים השומנים המוקשים והקמח הלבן ותפסו את מקומם ירקות ופירות טריים דגנים מלאים וקטניות . הבית שלנו הוא לא צמחוני ובודאי שאינו טבעוני ובהתאם לכך זו גם לא ההמלצה שלי לרוב מטופלי. כמובן, שהחלבון מן החי אותי אשלב בתפריטי יהיה חלבון דל שומן, בכמות קטנה אמנע מלשלב בקר בתפריטים לבוגרים שבחבורה אבל בהחלט אשלב בקר מידי פעם בתזונת ילדים. הבשר שעליו אמליץ יהיה תמיד לא מעובד ללא חומרי שימור וצבעי מאכל (ולכן אני לא ממליצה על נקניקים ובשרי מעדניה).

את המתכונים והתבשילים אני גם מלמדת להכין במגוון סדנאות אותן אני מעבירה .

בנוסף, אני עושה סדנאות בישול אישיות אשר יהיו מותאמות לטעם האישי ולצרכים הבריאותיים שלכם ושל בני ביתכם.

 

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם